Česky English Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Novinky > CESTY KE KOŘENŮM

CESTY KE KOŘENŮM



Datum konání:
16.3.2016
Datum ukončení:
30.3.2016

Pozvánka pro pedagogy mateřských a 1. stupně základních škol na praktické semináře

Kdy: ve středu 16. března 2016 od 9.00 do 14.00 hodin
Kde:
v Českých Budějovicích v budově Krajského úřadu v zasedací místnosti Odboru životního prostředí, zemědělství a lesnictví Jihočeského kraje (ul. B. Němcové 49/3, č. dveří 208)

nebo

Kdy: ve středu 30. 3. 2016 od 9:00 do 14:00 hodin
Kde: Přírodovědné muzeum Semenec, Týn nad Vltavou

kamenný mlýnekhra lesní domovjak na oheňpečeme plackyDovolujeme si Vás pozvat na pracovní zážitkové setkání nad výukovými pomůckami, interaktivními prvky a výukovými programy, které jsme pro Vás vytvořili díky projektu Ke kořenům, Cílem projektu je uvědomit si, že jsme spojeni s našimi kořeny v místě, kde žijeme, s našimi předky a krajinou domova. Tyto kořeny chráníme sami kvůli sobě: když zhynou kořeny, zhyne celý strom. Navazujeme na odkaz předků, jejich dovednosti a znalosti, proto jsme vytvořili soubor interaktivních prvků, které nám pomáhají toto dědictví předávat dál. Během semináře si interaktivní prvky vyzkoušíme, předvedeme tipy a triky pro ekologickou výchovu, ukážeme si souvislosti a mezioborové vztahy a zahrajeme si simulační hru na život v lese.

Počet účastníků na akci je omezen, proto doporučujeme přihlásit se včas. Uzávěrka příjmu přihlášek je v úterý  8. března 2016. Přiloženou návratku je možno odeslat elektronickou nebo klasickou poštou, upřednostňujeme elektronickou formu. Přihláška se stává závaznou po potvrzení organizátorem!!

Seminář Cesty ke kořenům se koná v rámci projektu Ke kořenům, podpořeného grantem Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz

 logo FNNO

SEMENEC_ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ PRO UČITELE - POZVÁNKA.jpg

final_ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ PRO UČITELE - POZVÁNKA.jpg

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů