Česky English Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Novinky > Makrobiotika jednoduše III.

Makrobiotika jednoduše III.



Datum konání:
28.3.2015

Srdečně Vás zveme na 3. část semináře makrobiotického vaření, tentokrát na téma Pečení sladké i slané, výroba amasaké. Seminář probíhá od 9.00 do cca 14.00 hodin. Po krátkém teoretickém úvodu následuje společné komentované vaření zakončené obědem. Součástí je vždy chutná polévka a hlavní chod dle tématu.

Zájemce prosíme, aby se hlásili do neděle 22.3.

Těšíme se na Vás!


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů